Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/plus-q.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-pdf-ips-templates/includes/wcpdf-template-functions.php on line 43
Halskæde – hæmatit belagt

Halskæde – hæmatit belagt

100,00 kr. inkl moms

Halskæde – hæmatit belagt
Varenummer (SKU): DSK hæmatit måne halskæde Kategorier: ,

Halskæde – hæmatit belagt

Halskæde.

Denne Halskæde fra Tabitha serien er håndlavet i Kobber med en belægning af 14 Karat Guld. Halskæden har en Slider lås lås og en længde på 30-90 cm, så den altid passer til din halsudskæring. Halskæden er designet som et Justerbart smykke, der omfavner alle kvinders fantastiske former og kroppe. Disse smykker passer altid til enhver størrelse, tøj og personlige præferencer. Du finder den i vores Be a Minimalist kollektion. Alle vores smykker er cadmium-, bly- og nikkelfri.

 

Nikkel- og blyfri smykker

Smykkerne fra Dansk Smykkekunst er nikkel- og blyfri. De er hovedsageligt fremstillet af kobber eller messing, som er belagt med 14. karat guld, sterling sølv, hematit, rosen guld eller rhodium. Rhodium er et fint ædelmetal ligesom sølv, men fordelen ved rhodium er, at det ikke anløber ligesom sølv. Ydermere er smykkerne prydet med krystaller, glas- og ferskvandsperler, halvædelsten, perlemor og emalje af højeste kvalitet. Alle vores ørestikker er desuden fremstillet af kirugiskstål.

 

Denne Halskæde fra Tara serien er håndlavet i Kobber med en belægning af Hematit. Halskæden har en Slider lås lås og en længde på 30-100 cm, så den altid passer til din halsudskæring. Halskæden er designet som et Justerbart smykke, der omfavner alle kvinders fantastiske former og kroppe. Disse smykker passer altid til enhver størrelse, tøj og personlige præferencer. Du finder den i vores Make a Statement kollektion. Alle vores smykker er cadmium-, bly- og nikkelfri.

Smykker