Praktiske oplysninger

Dag til dag levering af dametøj i store størrelser fra Plus-Q.

Vi leverer som udgangspunkt med DAO 365 og tilstræber at alle bestillinger modtaget på hverdage inden klokken 14 afsendes samme dag.

– Leverandør af forsendelser kan ændres uden varsel, blandt andet ved ikke landfaste øer eller andre steder hvor DAO ikke leverer – dette kan medføre en længere leveringstid.

– Da DAO leverer om natten anbefaler vi at du vælger levering til pakkeshop hvis du bor i etageejendom eller andet hvor buddet ikke kan komme til fordøren til din bolig .

-Da DAO ofte leverer på el scootere er der visse grænse for størrelse og vægt på pakker der leveres dirkete til din hoveddør. Er din pakke / bestilling så stor at den ikke kan leveres  til din hoveddør vil forsendelsestypen blive ændret til levering i pakkeshop.

 

Skulle uheldet være ude

Skulle din pakke blive væk eller pakken være beskadiget under transporten så beklager vi naturligvis rigtigt meget og bliver mindst lige så irriterede som dig, da vi havde glædet os til at sende dig noget lækkert tøj.

Savner du din pakke kontakt da DAO på 72 33  08 00, de vil oprette en eftersøgning, det er desværre ikke muligt for os som afsender at efterlyse din pakke hvis det skulle gå galt.

Check status for din pakker her (åbner i nyt vindue).

 

dao track and trace

SHOP i dag – prøv i morgen

Shop løs i vores univers af Plus size tøj til “Quinder” med smukke former og få leveret din pakke inden du står op i morgen.

Øvrige lande

Norge

Vi sender med Postnord.

“privat” brev afhentning.

Leveringstid 6-7 dage.

Sverige

Vi sender med Postnord.

Brev afhentning.

Leveringstid 6-7 dage

 

Grønland

Vi sender med Postnord

Leveringstid 6-10 hverdage.