Dame Gummistøvler med ekstra vidde i smarte farver og mønstre.

Har du altid ønsket dig et par smarte og hotte dame gummistøvler og er du gang på gang blevet skuffet over at du ikke kan passe Ilse’s, så har vi nu svaret.

Med de mange regnvejrsdage som det danske vejr byder på selv når der er et godt vejr år er det praktisk at have et par gummistøvler til gåture i skoven og ved stranden og når de så tillige med er smarte og stillige er det ren win win.

Damestøvlerne i store størrelser findes i 6 smarte højglans farver så du altid kan finde en farve eller mønster, der kan pifte dit outfit op således at de fine gummistøvler ikke blot holder dine fødder tørre, men kan bruges til mange formål.

Alle modeller har en lille hæl på ca. 3,5 cm og har spænder i toppen på indersiden der kan være med til at tilpasse støvlerne til dine ben.

Vores dame gummistøvler har verdensrekord i vidde.

www.plus-q.dk - hotte gummistøvler med ekstra vidde i 6 smarte farver og mønstre

7 Størrelser

6 farver og mønstre

2 vidder

Har du altid ønsket dig et par smarte dame gummistøvler har vi nu løsningen

Det største problem for mange piger når der skal købes støvler er vidden eller omkredsen i toppen af støvlen.

På en typisk normal dame gummistøvler varierer omkredsen fra 37 cm til 39 cm i størrelserne 37 til 39.

Plus-Q’s lækre gummistøvler i den breddeste model har en omkreds på 45,4cm til 50,4 i størrelse 37 og for størrelse 41 kan omkredsen varieres mellem 48 og 53 cm.

Ikke nok med det kan normale mode dame gummistøvler som regel kun fås op til størrelse 41. Hos Plus-Q kan du købe mode dame gummistøvler op til størrelse 43 og da de også er ekstra bredde i foden vil du typisk kunne købe dem mindst et nummer mindre end du plejer. Damestøvler i store størrelser er ikke længere et problem.

Vi har opmålt støvlerne i alle detaljer og giver dig en detaljeret vejledning til hvordan du finder den rigtige størrelse her på siden.

Moderigtige dame gummistøvler i 6 friske farver, størrelse 37 til 43 til bredde fødder og ekstra vidde.

De lækre højglans dame gummistøvler fra Plus-Q findes i 2 vidder, XL og XXL og har op til 30 % mere vidde end typiske mode gummistøvler.

www.plus-q.dk gummistøvler med ekstra vidde rød med hvid prik

Klar til festival sæsonen

www.plus-Q.dk - klar til festival sæsonen med dame gummistøvler med ekstra bredde

Plus-Q pigerne Nanna og Trine er klar til festival sæsonen og det danske forår med smarte gummistøvler, regnjakker og jeans fra plus-Q.

Bredde fødder

Gummistøvlerne fås i 6 forskellige farver og mønstre og er lavet med ekstra bredde.

De fleste steder hvor du kan købe store sko til kvinder på nettet opgiver ikke bredden af støvlerne men angiver blot at man bør tillægge 5 mm til den målte længde for at finde den korrekte størrelse, hvis man har bredde fødder.

Du finder vores vejledning til hvordan du finder den korrekte størrelse her på siden, vi har opmålt vores støvler i alle detaljer og du kan således også se bredden af sålen på det breddeste sted i måleskemaet.

Bredde lægge

De lækre gummistøvler fås i 2 bredder, Xl og XXL, Se de nøjagtige mål og en grundig vejledning til hvordan du finder din størrelse nederst på siden.

Finde din størrelse ved at følge den grundig vejledning nederst på siden. Vælg mellem 7 størrelser, 6 farver og 2 vidder.

Plads til egen sål og forstærkninger

Den medfølgende sål er dejlig tyk og der er plads til din egen ortopædiske sål i støvlen om nødvendigt.

Støvlen er forstærket i svangen så den er form stabil og solid selv i de store størrelser.

Sådan finder du din størrelse.

Vi anbefaler at du allierer dig med en hjælper, da det kan være svært at måle nøjagtigt uden.

Mål længden af din længste fod mens du står flad fod direkte på gulvet.

Brug længden til at finde din udgangsstørrelser i måleskemaet.

Find bredden i skemaet og sammenlign denne med bredden af din fod på det breddeste sted – Gå om nødvendigt en størrelse op.

Med den valgte størrelse:

Se højden på støvlen i skemaet – mål omkredsen af din læg i den angivne højde og vælg mellem XL eller XXl bredde.

Du har nu fundet den korrekte størrelse på de lækre gummistøvler og dit største problem bliver nu at vælge mellem de lækre farver og mønstre.

vvv.plus-q.dk -måleskema - gummistøvler med ekstra vidde
www.plus-q.dk- Dame gummistøvler i seks fine farver og mønstre

Gummistøvlen før og nu

Fra at være det praktiske arbejdsfodtøj i grøn eller sort har gummistøvlen gennemgået en forandring til i dag at være et mode fodtøj der fås i utallige farver og med mønstre og andre effekter og som i dag er et hit langt udover den funktion den havde fra starten.

Bedst af alt er det nu ikke forbeholdt kvinder med tynde ben at bære moderigtige gummistøvler, da gummistøvler fra plus-Q er både breddere i foden og i vidden således at de passer til Quinder med smukke former.

Fra praktisk fodtøj til mode.

Gummistøvlen som på Engelsk kaldes Wellington boots eller Welies er opkaldt efter Hertugen af Wellington som på trods af at de første gummistøvler blev lavet på hans foranledning er mest kendt for at være manden der ledte hæren der besejrede Napoleon Bonaparte ved slaget om Waterlooo.

De første gummistøvler fra 1815 havde ikke meget med de gummistøvler vi kender i dag at gøre, udover at de var lange og tætsluttende, da de var lavet af kalvelæder.

Gummistøvler som vi mere eller mindre kender dem i dag så dagens lys hen mod midten af 1800 tallet hvor blandt andet North British Rubber Company som står bag de klassiske Hunter gummistøvler startede deres produktion. De første mange år var det alene et praktisk fodtøj.

Stilikoner i gummistøvler

Indtil 1980’erne levede gummistøvlen et stille liv som praktisk arbejdsfodtøj, men da den kommende Prinsesse Diana op til forlovelsen med Prins Charles blev fotograferet i et par sorte gummistøvler fik den sin første storhedstid som mode fænomen.

Supermodellen Kate Moss har også givet sit bidrag til at gummistøvlen er blevet et modefænomen da hun i 2005 troppede om til Glastonbury Festivalen i England i ført jeans, regnjakke og gummistøvler.

Berømte designere som Chanel og Marc Jacobs har også bidraget med stillige gummistøvler der gik lidt udover det sorte og traditionelle med mønstre og rosetter.

I vores egen andedam har Ilse Jacobsen skabt en kæmpe success med hendes gummistøvler i mange farver.