plus-Q.dk - KJ Brand Jeans og Bukser størrelse 44 til 58

KJ Brand jeans og bukser er det seneste skud på stammen af nyheder hos Plus-Q. KJ Brand laver jeans og bukser i super kvalitet der kan måle sig med selv de allerbedste og fører et program af faste modeller der er udviklet gennem mange års erfaring med jeans og bukser til kvinder med former.

KJ Brand

KJ Brand er bukser og jeans i verdensklasse til kvinder med former der ikke vil nøjes med mindre end det bedste.

Bukser og jeans fra KJ Brand.

KJ Brand er intet mindre end verdensklasse indenfor jeans og bukser til kvinder der ønsker den bedste og mest komfortable oplevelse. KJ Brand har med vanlig tysk grundighed udviklet deres bukser og jeans siden 1970’erne. Denne udvikling har de forfinet til nogle faste silhuetter i forskellige længder, der varieres i farve og stofkvalitet efter årstid og mode, som gør at der findes en model der passer til alle kvinder. Med over 350.000 dele fabrikeret hver år, ved de bestemt hvad de taler om og vi er rigtigt glade for at kunne præsentere KJ Brand Jeans og bukser hos Plus-Q.

KJ Brand er bukser og jeans størrelse 42 til 58 til kvinder med former.

Bukser og jeans fra KJ Brand tåler sammenligning med de allerbedste og hvor flere af de meget roste mærker stopper ved størrelse 52 eller 54 er man fra KJ Brand garanteret bukser op til størrelse 58. Er du høj eller har lange ben findes flere modeller også med en skridtlængde op til 88 cm.

Find din model fra KJ Brand.

Du kan under de enkelte produkter finde måleskema med angivelse af livvidder, skridtlængde med mere. Nedfor finder du desuden en gennemgang af karakteristika for modellerne fra KJ Brand.

Udvalget os KJ Brand er ekstremt bredt og har du først fundet en model som du er glad for er vi gerne behjælpelig med et større udvalg i farver og stofkvaliteter.

Jeans skal være superstretch.

Sådan siger mange af vores kunder efter de har prøvet de lækre Superstretch jeans fra KJ Brand. Det unikke stof har stræk i begge retninger, så bukserne er utroligt behagelige at have på, selv hvis du sidder ned hele dagen.

 

plus-Q kj brand jeans og bukser økotex

KJ Brand er allergivenlige

Alle KJ Brands produkter er certificeret efter Oeko Tex 100 standarden som er den førende certificerings ordning for tekstiler. Oeko Tex standarden garanterer at tekstilerne er fri for sundhedsskadelige kemikalier der kan være allergi og kræftfremkaldende. Du er derfor garanteret hudvenlige og allergi venlige bukser når du køber bukser fra KJ Brand hos plus-Q.

Mød KJ Brand modellerne

plus-Q.dk KJ Brand model Susie

Fakta om Susie

Model Susie har en høj taljehøjde.

Elastik i livet.

God lårvidde.

Smalle ben.

Stretch bengalin.

80% Viskose, 17% Polyamid, 3% Elasthan.

Derfor elsker vi Susie

Susie er en ultra klassisk damebuks med høj talje og smalle ben der kan bruges både til fritid og det mere formelle.

Vi har valgt at introducere den lækre buks i letvægts bengalin stof med masser af stræk i marine og sort så den passer til det meste. Susie Bengalin fås også med reduceret benlængde i begge farver.

Susie fås også i både mørkeblå og sort denim, samt i vinter kamgarnsoptik til det mere formelle.

Udover dette kan der i perioder være udvalgte modeller fra KJ Brands kollektion, brug sidens søgefunktion til at se alle Susie modeller på shoppen lige nu.

Det lette stof, elastik i taljen, kombineret med den modstandsdygtige overflade og masser af stretch giver en pæn buks der er behagelig at bære og som holder sig pæn gennem hele dagen.

Model Susie fås fra størrelse 42 til 58. Du finder mange af vores Susie modeller med både normal og reduceret skridtlængde.

www.plus-Q.dk KJ brand bukser model susie letvægts bengalin med stræk marine
plus-Q.dk KJ Brand model Susie Capri wash and go stof

Fakta om Susie Capri

Høj taljehøjde.

Elastik i livet.

God lårvidde.

Svag indsnævring i ben.

Strygefri – Wash & Go stof.

47% Bomuld, 45% Polyester, 6% Viskose, 2% Elasthan.

Derfor elsker vi Susie capri

Susie capri bukser er den perfekte følgesvend til de varme dage og ferien under sydlige himmelstrøg.

Det ultra lette stof med præg gør bukserne velegnet dem velegnet til ferie eller andre tidspunkter hvor man ikke lige har tid eller lyst til at vente flere dage på at tøjet tørrer og derefter gå i gang med at stryg. Her er det skyl op – tør – og brug.

Vi har de skønne sommerbukser i de klassiske farver sort og hvid så de kan kombineres med stort set alt. Er du til farver har vi også den friskeste grønne farve og en lækker rød som virkeligt kan sætte kulør på dit outfit.

Er du på udkig efter behagelige sommerbukser så vil du også elske Susie som vi tipper til at blive årets sommerhit.

Var du også en af de mange som brugte dine Susie capri bukser hele sommeren er der gode nyheder, nu fås modellen også i fuld længde i det lækre wash and go stof.

Susie får fra størrelse 42 til 58.

SHOP ÅRETS SOMMERHIT - SUSIE CAPRI BUKSER

Fakta om Betty

Normal taljehøjde.

Knap og lynlås i livet.

Stropper til bælte.

God lårvidde.

Koniske ben.

97 % Bomuld, 3 % Elasthan.

Fås også med skridtlængde 88 cm.

Derfor elsker vi Betty

Betty er den klassiske jeans model fra KJ brand og har alle de kendte karakteristika fra jeans kombineret med super god pasform. De lækre jeans er lavet i en strækbar sommerdenim med masser af stretch der gør at Betty jeans er utroligt behagelige at bruge selv når du er aktiv.

Betty findes i flere farver og kvaliteter.

Har du “lange stænger” kan Betty fås med en skridtlængde på 88 cm.

www.plus-q.dk - KJ brand betty klassiske jeans mørkeblå oekotex certificeret størrelse 42 til 58 jeans fra kj brand-5
www.plus-Q.dk bukser og jeans fra KJ Brand Model Babsie rummelige jeans til kvinder med former

Fakta om Babsie

Normal taljehøjde.

Lynlås og knap, samt elastik i livet.

Stropper til bælte.

Ekstra lårvidde.

Lige ben

97 % Bomuld, 3 % Elasthan.

Derfor elsker vi Babsie

Model Babsie er til dem der har lidt ekstra. Modellen er den mest rummelige fra KJ Brand og kombinerer jeans look med det mere komfortable. I livet er knap og lynlås suppleret med elastik i siderne så der er lidt bedre plads. I lårene er der ekstra vidde og benene er lige.

Babsie findes i flere farver, kvaliteter og længder.

www.plus-Q.dk - KJ Brand model Babsie rummelig jeans i lysblå forvasket sommerdenim størrelse 42 til 58 oekotex certificeret-2

Vi har gjort et KUP på dine vegne:

Med det som bukser og jeans fra KJ Brand kan tror vi at vi har gjort et KUP på vores kunders vegne

Kvalitet, Udvalg og Pasform.

Kvalitet, Udvalg og Pasform er kodeordene når vi skal beskrive hvorfor vi har valgt at introducere bukser og jeans fra KJ Brand.

Kvalitet

Kvaliteten er helt i top, mens prisen ligger under hvad man ellers skal give for bukser og jeans af samme kvalitet.

Udvalg

Udvalget af modeller er stort og du kan være sikker på at kunne få lige nettop din model år efter år uden at frygte for om der er lavet om på andet end stof og farve. Modsat andre buksemærker af tilsvarende kvalitet laver KJ Brand alle modeller fra størrelse 42 til 58.

Pasform

Pasformen er udviklet gennem mange år og der findes en model til alle kropstyper, vi er startet med de mest gængse modeller, men du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du har specielle ønsker eller krav.

Tag godt i mod “pigerne” fra KJ Brand.

Vi er enormt begejstrede for bukserne fra KJ Brand og er stensikre på at vi ikke får lov at beholde dem for os selv, så tag godt i mod dem.