KJ BRAND er jeans og bukser til “Quinder” med smukke former

Vi har valgt KJ Brand som vores faste leverandør til standardprogrammet af bukser og jeans hos Plus-Q. Her skifter modellerne ikke efter moden og du kan være sikker på at når du har fundet din model så kan du altid vende tilbage den år efter år og endda få et bredt udvalg af kvaliteter og farver.

Få din guide til at vælge den helt rigtige KJ Brand buks lige her.

www.plus-q.dk jeans med superstretch fra kj brand blå
www.plus-Q.dk betty jeans fra kj brand-2
www.plus-Q.dk betty jeans fra kj brand
www.plus-Q.dk babsie jeans fra KJ Brand
www.plus-Q.dk superstretch jeans fra kj brand-2
SHOP BETTY
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
SHOP SUSIE
www.plus-Q.dk babsie jeans fra KJ Brand-3
www.plus-Q.dk babsie jeans fra KJ Brand-4
www.plus-q.dk-super-stretch-jeans-med-ekstra-lårvidde-4
SHOP BABSIE
www.plus-Q.dk capri shorts i wash and go shorts fra KJ Brand marine-2
www.plus-Q.dk capri shorts i wash and go shorts fra KJ Brand marine-2
SHOP SUSIE CAPRI
www.plus-q.dk jeans med superstretch fra kj brand blå
SHOP SUPERSTRETCH
www.plus-Q.dk susie bukser fra KJ Brand
SHOP BENGALIN
www.plus-Q.dk Susie kamgarnsbukser fra KJ Brand-3
SHOP KAMGARN
SHOP WASH & GO
www.plus-Q.dk denim fra KJ Brand
SHOP DENIM
www.plus-Q.dk KJ Brand bukser jeans og jeggings i store størrelser-2
KJ Brand

Derfor har vi valgt KJ BRAND

KVALITET

Kvaliteten på produkterne fra KJ Brand er altid i top og er Oekotex 100 certificeret som betyder at de er teste fri for miljø- og sundhedskadelige- stoffer.

UDVALG

Udvalget ved KJ Brand er stort og de har en stor del af deres sortiment hvor man altid kan være sikker på at kunne få modellen og farven år efter år.

PASFORM

Med mange faste modeller udviklet gennem mange år har KJ Brand altid en model der passer. Som et af meget få firmaer laver KJ Brand flere af deres modeller med 3 skridtlængder

ALT DET ANDET

Udover vores faste basis program af KJ Brand bukser laver de også mode kollektioner med skønne bukser, overdele og overtøj, hvor vi præsenterer udvalgte dele i vores sortiment.

Vi er rigtigt glade for KJ Brand

Efter flere år hvor vi har forhandlet KJ Brand kan vi ikke sige andet end at vi er rigtigt glade for deres plus size jeans og bukser og generelt alle deres produkter. Kvaliteten er uovertruffen og når man først har prøvet et af de lækre par bukser i enten bengalin, superstretch eller denim kommer man som regel tilbage efter mere. Ligeledes er sommerens stensikre hit capri shortsene i det lækre Wash and Go  stof som køler på de varme dage og varme på de kølige.

Kvalitet koster.

Bukserne fra KJ Brand er ikke vores billigste bukser, men til gengæld tør vi godt sige at de er investeringen værd i forhold til både pasform og holdbarhed. Tilsvarende bukser af samme kvalitet, fra andre bukser mærker koster i de fleste tilfælde væsentligt mere.

Tysk effektivitet

KJ brand er fra Tyskland og har eksisteret gennem mange år og har specialiseret sig i bukser til kvinder og gør det bare rigtigt godt. De har et bredt udvalg af produkter man altid kan bestille i standardfarverne og for langt de fleste bukser og jeans’ vedkommende i 3 længder. Alt produktion foregår i Europa og med Oekotex certificerede produkter.

Bukser til alle lejligheder

Uanset lejligheden har KJ Brand buksen der passer. Til ferien eller den lille storby getaway anbefaler vi Wash and Go capri shortsene der er som skabt til en kuffert da de ikke krøller og kan skylles op / vaskes og tørrer hurtigt.

Til arbejdslivet uanset om det foregår bag et skrivebord, bag disken i en butik eller med at passe børn eller ældre anbefaler vi denim eller bengalin. Sidder du meget ned i løbet af dagen vil du ikke fortryde dit køb af et par lækre Superstretch denim bukser der med deres special vævede denim med stræk i begge retninger der giver konfort hele dagen. Bengalin bukserne fra KJ Brand er også yderst komfortabelt hvis du har et stillesiddende job og bliver ofte omtalt som “kontorbuksen”.

Skal du i byen kan man heldigvis i dag sagtens style et par jeans til en glad aften og skal det være lidt finere er de klassiske kamgarns bukser lige sagen og kan styles med rigtigt mange overdele til et pænt og klassisk “gå i byen” udtryk.

Hvilken er din KJ Brand model?

Hvis du ikke allerede har fundet din KJ Brand model, så kan du bruge ovenstående guide til at finde lige netop din model, eller du kan besøg os i butikken hvor det selvfølgeligt er muligt at prøve sig frem til den helt rigtige buks fra KJ Brand. Husk også at se vores størrelses guide for Kj brand