Magna leggings

Med Magna leggings er mulighederne mange men fælles for dem alle er at komforten er i højsædet når Magna designer og producerer mange kvinders foretrukne underdel. Magna leggings forstår at kombinere det behagelige med det smarte og moderne og modellerne er udformet således de er behagelige og giver plads livet og øverst men benene er smalle så de sidder til.

Vores favorit leggings fra Magna

Nedenfor finder du et udsnit af nogle af vores favorit leggings fra Magna.

Her finder du modellerne som bør være i enhver basis garderobe hvis man er til leggings, eller leggings til at pifte dit outfit op, enten med farver eller smarte detaljer.

Brug Magna leggings til det meste

I dag er leggings ikke synonymet med et par forvaskede lidt uformelige bukser man har på under en t-shirt eller tunika, men derimod en stor del af din påklædning som kan være med til at løfte hele din fremtoning. Magna leggings kan selvfølgelig sagtens bruges med en t-shirt eller tunika, men rigtigt mange af vores kunder kombinerer også leggings med kjoler både til hverdag og fest.

Rigtigt mange er glade for at bruge Magna kjolen som du finder her sammen med Leggings

Læderlook leggings

Vores absolut bedst sælgende legging som vi altid har i butikken. Elastik i livet og smalle ben og det blødeste og behagelige læderlook. Fås altid i sort og suppleres efter årstiden med andre farver. Et absolut must have som du kan få fra størrelse 40/42 til 64/66.

også 60/62 og 64/66
250,00 kr. inkl moms

Leggings med bukselook og lynlås på front

Leggings fra Magna som har de klassiske leggings dyder med elastik i livet og smalle ben, her er tilføjet lynlåse på front og stoffet giver dem et “bukse look”. Populær model der fåes i mange farver. Den populære legging med lynlåsen er i bomuld og elasthan og har en let opstrammende effekt.

Leggings med læderlook stribe på benet

Klassisk leggings facon, her er bukserne dog piftet gevaldigt op med en læderlook stribe ned af benet der gør den til noget helt specielt. Vores absolutte favorit leggings fra Magna.

også 60/62 og 64/66
250,00 kr. inkl moms

Leggings med blonde

Sort Magna leggings med blonde øverst på låret. Virkelig en fin detalje der gør dem til noget specielt og som vi kun kan anbefale.

275,00 kr. inkl moms

Leggings i læderlook med huller

leggings i læderlook med huller som siger “her kommer jeg”

250,00 kr. inkl moms

Leggings er klassisk storpige tøj

At leggings er klassisk storpige tøj og måske til tider har et dårligt ry behøver ikke betyde at de skal være i forvasket bomuld og måske lidt tyndslidte på lårene, tværtimod har du med vores udvalg af lækre leggings fra Magna muligheden for at bruge leggings som en del af din beklædning som også er med til at fortælle hvem du er og at man bestemt ikke behøves at gå kedeligt klædt blot fordi man bruger en stor størrelse i tøj.

Her er både mulighed for at finde den diskrete sorte leggings og leggings der lidt højere siger “her kommer jeg” og sådan mener vi at udbuddet af tøj i store størrelser bør være i dag, pasformen skal være i orden, kvaliteten skal stå mål med prisen og der skal være noget for alle.

Leggings til alle sæsoner

Med det store bagkatalog fra Magna er der mulighed for at finde de helt rigtige leggings til alle sæsoner. Her er fra fuld længde over ankel lange til leggings der slutter lige under knæet til de varme dage.

Leggings til alle typer

Leggings fra Magna er ikke begrænset til de sorte og diskrete farver, her kan du også få leggings i sæsonens mode farver, med animalprint eller andre skønne print der sætter din leggings i hovedrollen. Så uanset om du er til det diskrete eller lidt mere vovede er der muligheder for at finde dine leggings hos Plus-Q.

Leggings i alle størrelser

Alle Magna’s modeller produceres i størrelserne 40/42, 44/46, 52/54, 56/58, hos Plus-Q har vi gennem vores efterhånden lange samarbejde med Magna også mulighed for at tilbyde udvalgte størrelser i størrelserne 60/62 og 64/66.

 

Magna leggings kan rigtigt meget

Der er næsten uanede muligheder med Magna leggings og har du specielle ønsker hjælper vi gerne med at opfylde dem. Kom ind i butikken og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe.

Magna kan meget mere end leggings

Magna er det sikre valg hvis du ønsker leggings i store størrelser til fornuftige priser, men Magna kan så meget andet.

Læs om Magna tøj her:

Vis mig meget mere magna tøj

Er du mere til bukser end leggings kan du læse mere her:

Vis mig magna bukser