Magna leggings

En af hjørnestenene i Magnas serie af plus size tøj er deres leggings i store størrelser som kommer i utroligt mange afskygninger.

Vores favorit leggings fra Magna

Nedenfor finder du et udsnit af nogle af vores favorit leggings fra Magna. Her er modeller som bør høre til basis garderoben hvis man bruger leggings og der er de lidt mere vovede og friske hvis man er til det.

Nedenfor finder du blot et lille udpluk af vores leggings fra Magna, så gå på opdagelse i butikken eller på webshoppen i vores udvalg af leggings til store piger fra Magna.

klassiske leggings

Vores absolut bedst sælgende legging som vi altid har i butikken. Elastik i livet og smalle ben og det blødeste og behagelige læderlook. Fås altid i sort og suppleres efter årstiden med andre farver.

275,00 DKK inkl moms
250,00 DKK inkl moms
også 60/62 og 64/66
250,00 DKK inkl moms

Leggings med bukselook og lynlås på front

Leggings fra Magna som har de klassiske leggings dyder med elastik i livet og smalle ben, her er tilføjet lynlåse på front og stoffet giver dem et “bukse look”. Populær model der fåes i mange farver.

Flere farver
300,00 DKK inkl moms
300,00 DKK inkl moms
300,00 DKK inkl moms
300,00 DKK inkl moms
300,00 DKK inkl moms

Leggings med læderlook stribe på benet

Klassisk leggings facon, her er bukserne dog piftet gevaldigt op med en læderlook stribe ned af benet der gør den til noget helt specielt. Vores absolutte favorit leggings fra Magna.

også 60/62 og 64/66
250,00 DKK inkl moms

Magna leggings med blonde

Sort Magna leggings med blonde øverst på låret. Virkelig en fin detalje der gør dem til noget specielt og som vi kun kan anbefale.

275,00 DKK inkl moms

Leggings i læderlook med huller

magna leggings i læderlook med huller som siger “her kommer jeg”

250,00 DKK inkl moms

Leggings er klassisk storpige tøj

At leggings er klassisk storpige tøj og måske til tider har et dårligt ry behøver ikke betyde at de skal være i forvasket bomuld og måske lidt tyndslidte på lårene, tværtimod har du med vores udvalg af lækre leggings fra Magna muligheden for at bruge leggings som en del af din beklædning som også er med til at fortælle hvem du er og at man bestemt ikke behøves at gå kedeligt klædt blot fordi man bruger en stor størrelse i tøj.

Her er både mulighed for at finde den diskrete sorte leggings og leggings der lidt højere siger “her kommer jeg” og sådan mener vi at udbuddet af tøj i store størrelser bør være i dag, pasformen skal være i orden, kvaliteten skal stå mål med prisen og der skal være noget for alle.

Magna leggings kan rigtigt meget

Der er næsten uanede muligheder med Magna leggings og har du specielle ønsker hjælper vi gerne med at opfylde dem. Kom ind i butikken og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe.

Magna kan meget mere end leggings

Magna leggings er det sikre valg hvis du ønsker leggings i store størrelser til fornuftige priser, men Magna kan så meget andet.

Læs om Magna tøj her:

Vis mig meget mere magna tøj

Er du mere til bukser end leggings kan du læse mere her:

Vis mig magna bukser