Magna tøj hos Plus-Q

Hos plus-Q har vi Danmarks største udvalg af Magna tøj og byder altid på mere end 100 forskellige modeller, farver og print både på webshoppen og i butikken.

Producenten bag Magna tøj har lavet tøj i store størrelser siden 1970’erne og har nogle modeller der er gennemarbejdet og tilpasset siden da således at de ganske nøje enten skjuler eller fremhæver lige netop det du ønsker.

De klassiske Magna modeller varieres fra sæson til sæson i farver og print men de gennemprøvede modeller forandres der ikke ved.

Magna tøj er både det klassiske storpige tøj og det mere farverige, men det er helt sikkert at uanset smag er det muligt at finde både hverdags og festtøj fra Magna til fornuftige priser hos Plus-Q.

Tøjet fra Magna finder du hos Plus-Q fra størrelse 40/42 til 64/66.

Vi har fundet nogle af vores absolutte favoritter frem som vi præsenterer nedenfor:

C-4015 fra Magna – klassisk tunika med lommer og korte ærmer

“Den med lommerne”

En absolut bestseller blandt de mange modeller fra Magna, tunikaen har korte ærmer, a-form med en god vidde og lommer på fronten. Køb den dejlige tunika i både ensfarvet og mønstret. Se vores udvalg af C-4015 lige nu her:

40/42 til 64/66
400,00 kr. inkl moms

C-4051 fra Magna – klassisk a- facon tunika med lommer

Samme model som ovenfor, blot med lange ærmer. Modellen har a-facon og er generøs i størrelsen, vi anbefaler derfor at du vælger størrelsen mindre end du plejer.

C-27 Lang top med spaghettistropper

Basis top med spaghettistropper til en god pris. Brug den som overdel om sommeren eller som “forlænger” til en kortere overdel. Udover de klassiske ensfarvede er der masser af muligheder for mønstrede toppe.

40/42 til 64/66
150,00 kr. inkl moms
40/42 til 64/66
150,00 kr. inkl moms

Korte jakker i læderlook

Korte jakker i læderlook er endnu en specialitet fra Magna som rigtigt mange af vores kunder er rigtigt glade for. brug den som overdel til toppe eller kjoler hvis du ikke vil vise arme eller hvis der er køligt. Behageligt, blødt og utroligt let stof i læderlook. Et “must have” som tilbehør der kan pifte rigtigt mange “outfit” op.

Også 60/62 + 64/66
400,00 kr. inkl moms

Klassisk lang cardigan

Magna’s klassiske lange cardigan som vi altid har på lager i flere farver og som kan bruges sammen med stort set alt.

40/42 til 64/66
275,00 kr. inkl moms

Tunika med skråt snit

En af de mest klassiske tunikaer fra Magna, kendetegnet ved det skrå snit forneden. B-93 som modellen hedder har 3/4 lange ærmer og rund hals og findes i et utal af varianter i butikken og på webshoppen året rundt.

Kort kjole eller tunika med god vidde

Magna kjolen

Endnu en klassisk model fra Magna som kendes på den runde hals, 3/4 lange eller korte ærmer og den gode vidde / a-form forneden. Brug den som kjole med strømpebukser eller som overdel til leggings. Kjolen er rigtig manges yndlingsmodel og der er kun ganske få forskelle uanset hvilken af de 2 modeller du vælger.

Magna tøj er meget mere

Magna tøj er meget mere end overdele størrelse 49/42 til 64/66, der er også leggings og bukser.

Se meget mere her:

Danmarks største udvalg af Magna tøj finder du hos Plus-Q

Vi har Danmarks største udvalg af Magna tøj og der er altid masser af muligheder for at finde en dejlig tunika, kjole eller anden overdel fra Magna i butikken eller på webshoppen.

Vi har altid masser af nyheder fra Magna og besøger jævnligt fabrikken hvor vi kan “håndplukke” nyheder og gode sager til vores kunder.

Har du specielle ønsker om farver eller mønstre er vi gerne behjælpelige, besøg os i butikken og lad os få en snak om hvordan vi kan opfylde dit helt specielle ønske om Magna tøj.

Magna tøj er plus size mode fra Holland

Magna tøj er storby mode

Midt i den pulserende storby Amsterdam, klods op af en af de velkendte kanaler med husbåde og de karakteristiske gavlhuse holder Magna til og det er her midt i Hollands hovedstad de finder inspirationen til deres omfattende program af plus size tøj. Magna er kendetegnet ved at de ikke kører med faste kollektioner et vist antal gange om året. De sender derimod løbende nye modeller, farver, mønstre og print ud og derfor er det også et af vores mest varierede mærker. 

Faste modeller – stor variation

Magna har en del faste modeller, hvoraf mange af dem også allerede er klassikere blandt vores kunder som varieres fra sæson til sæson og ja sommetider fra dag til dag i mønster og print. Udover de faste modeller kommer der også løbende nye modeller, hvor af nogle bliver til klassikere og andre forsvinder lige så hurtigt som de kom. Men variationen og opfindsomheden er altid stor.

Søstrene Zeffa og Maelle

Magna har de seneste år også lanceret søstermærkerne Maelle og Zeffa, hvoraf specielt Zeffa er et forsøg på at ramme det yngre plus size publikum. Du finder begge mærker på både vores webshop og i butikken.

Magna er et mix af materialer

Magna tøj er et mix af materialer, fra de klassiske modeller i åndbart polyester og til de klassiske naturlige materialer som viskose, bomuld og hør. Fælles for de fleste materialer er at Magna bruger en høj andel af stræk i deres tøj som gør at det er behageligt at have på selv når man bevæger sig og er aktiv.

 

Magna tøj er også læderlook

En specialitet fra Magna er læderlooket som de har i et utal af farver og som de bruger til rigtigt mange af deres modeller. Det bedste eksempel på brugen af læderlook er Magna’s læderlook leggings som samlet set nok er det produkt fra Magna vi har solgt allerflest af. Magna’s læderlook leggings har det helt rigtige læderlook, men er tyndt, fleksibelt og utroligt behageligt at have på. Modellen har smalle ben hele vejen ned så den vil sidde til på de fleste. Du kan se den populære Magna læderlook leggings lige her.

Det er ikke kun til leggings at Magna’s læderlook er populært, det er også brugt til tunikaer, cardigans og kjoler.