Magna bukser hos Plus-Q

Magna er meget mere end de fantastiske overdele i store størrelser, det er også bukser. Bukser fra Magna fås i størrelse 44 til 58 og enkelte modeller op til størrelse 66.

Magna bukser er både til hverdag og fest og findes i et utal af farver.

Vi har lavet et lille udpluk af de mest populære bukser fra Magna her på siden, men der er selvfølgelig meget mere at finde i vores bukse kategori. klik her for at se alle vores plus size bukser

Klassiske hverdagsbukser størrelse 44 til 66

Helt enkelt klassiske hverdagsbukser i store størrelser med elastik i livet og god vidde i lår og bredde ben. Bukserne fås i rigtigt mange farver og er et godt basis produkt der kan mikses med mange andre ting. Alle farver fås i størrelse 44 til 58 og enkelte farver op til størrelse 66.

250,00 kr. inkl moms
250,00 kr. inkl moms
også 60/62 og 64/66
250,00 kr. inkl moms
str. 40/42 - 60/62
250,00 kr. inkl moms

Klassiske hverdagsbukser størrelse 44 til 66

Hverdagsbukser med lommer og let indsnævring i benet. Elastik i livet.

Rigtigt gode hverdagsbukser til en fornuftig pris.

Også 60/62 + 64/66
275,00 kr. inkl moms
275,00 kr. inkl moms

2 lags bukser til fest

2 lags bukser til fest, bygget over samme model som den klassiske hverdagsbuks med elastik i livet, masser af vidde, men her tilføjet et ekstra florlet lag der giver et flot indtryk. Velegnet til fest hvis du ikke er til kjole eller nederdel.

325,00 kr. inkl moms

Stumpebukser

Uformelle og hyggelige stumpebukser fra Magna. Sk al det være nemt og bekvemt og skal det ikke fylde for meget i kufferten eller weekendtasken så er stumpebukserne fra Magna lige sagen og prisen er også overkommelig.Køb stumpebukserne i størrelse 40/42 til 64/66.

Magna bukser hos Plus-Q er lig med et varieret og stort udvalg.

Som altid når det gælder Magna har vi Danmarks største udvalg i bukser og kan også finde et par der passer til dine ønsker og krav.

Gå på opdagelse i butikken eller på webshoppen eller spørg os hvis du har specifikke ønsker, vi vil altid gerne forsøge at hjælpe med at finde de helt rigtige bukser.

Uanset om du er til det formelle, det afslappede og hyggelige eller masser af farver kan vi finde et par Magna bukser til dig.

Andre Magna bukser og underdele

Man kan ikke sige busker og underdele fra Magna uden at komme ind på alle deres lækre modeller i leggings og derfor har vi da også lavet en hel side hvor du kan se mere til vores favorit leggings. Se de bedste leggings fra Magna her