MAT FASHION

MAT Fashion er vores luksus brand og nok også det smalleste mærke vi har, men heldigvis får flere og flere øjnene op for at græske MAT Fashion er noget helt specielt. Her får de de fantastiske rober, de ultra smarte detaljer og det helt skarpe look. MAT Fashion er til kvinden der ikke vil sættes i bås og som ikke er bange for at sige her kommer jeg og jeg har min helt egen stil. Hos MAT er alt i spil, formen, materialerne og stilen som strækker sig fra det ultra feminine over det klassiske til det helt rå.

MAT FASHION

Derfor har vi valgt MAT FASHION

DETALJERNE

Der findes ikke bare en detalje som man kan sige kendetegner MAT Fashion, men netop de mange specielle detaljer var det der gjorde at vi forelskede os i det lækre tøj fra MAT fashion. Kom ind i butikken eller besøg webshoppen og oplev det for dig selv.

KENDETEGNET

Det faste kendetegn ved alle MAT modeller er det fine metal hjerte med sløjfen og M’et. Det er så meget et kendetegn for MAT at da de på et tidspunkt fjernede det fra tøjet kunne aflæse det direkte i salget. Så det vil for evigt være den helt store signatur for MAT.

#THEREALYOU

MAT markedsfører sig med hashtagget #therealyou – den rigtige dig og tøjet signalerer også at her kommer en kvinde der står ved hvem hun er og har sin egen stil.

STØRRELSERNE

DA MAT leger med modellerne og formerne og er så svære at sætte i bås er det også svært at lave et måleskema som yder produkterne fuld retfærdighed. Derfor har vi valgt under hvert enkelt produkt at give vores personlige input til hvilke størrelser vi mener modellen dækker. Har du spørgsmål til de enkelte modeller er du altid velkommen til at kontakte os.

www.plus-Q.dk MAT Fashion finder du hos Plus-Q.dk
www.plus-Q.dk MAT Fashion finder du hos Plus-Q.dk-2
www.plus-Q.dk MAT Fashion finder du hos Plus-Q.dk-2
www.plus-Q.dk MAT FAshion hos Plus-Q.dk
www.plus-Q.dk MAT Fashion finder du hos Plus-Q.dk-2
www.plus-Q.dk MAT FAshion hos Plus-Q.dk

Historien om MAT Fashion

MAT Fashion er et græsk familie ejet firma og selv den dag i dag er det børnebørnene til stifteren man møder når man besøger MAT’s hovedkontor i skønne Athen.

MAT er opkaldt efter konen til skrædderen som startede det hele. Meget er sket siden skrædderen syede på mål og selv cyklede rundt i Athens gader og leverede produkterne, mens konen Martha passede det derhjemme. MAT Fashion er i dag en international modekoncern og det absolut største plus size mærke i Grækenland med masser af butikker på det mest fashionable adresser i Grækenlands storbyer og masser af internationalt salg.

MAT Fashion er kvalitet

MAT Fashion har deres egen produktions faciliteter og styrer selv hele processen fra vævning af stoffer til design og produktion af de skønne modeller. Derfor er vi også rigtigt glade for kvaliteten som MAT’s produkter altid bliver leveret i.

Sydlandsk temperament.

Det sydlandske temperament skinner tydeligt i gennem i MAT’s designs og modeller og alle deres styles sender signaler om at her kommer en kurvet kvinde med helt sin egen stil og som tør stå ved det.

Materialerne.

Mat bruger et mix af materialer der spænder fra den naturlige bomuld til high tech kunststoffer med nyskabende overflader og er ikke bange for at blande materialer til et udtryk der gør at man slet ikke er i tvivl om at det er en MAT model.

Udvalget

MAT Fashion har et kæmpe udvalg af modeller og dækker alle former for beklædning- Vi præsenterer kun en brøkdel af den samlede kollektion og forsøger selvfølgeligt at udvælge det vi synes er de bedste MAT modeller fra hver kollektion.

MAT Fashion kjoler

MAT’s kjoler er et kapitel for sig selv og spænder fra de klassiske viskose kjoler i sort til de kæmpe kreationer med store ærmer og fjer.

 

www.plus-Q.dk MAT FASHION find det hos Plus-Q
www.plus-Q.dk MAT FASHION find det hos Plus-Q

Vi forsøger at vise et bredt udsnit af kjoler fra MAT Fashion i butikken og der er ingen tvivl om at de mere gængse modeller passer bedst til vores temperament i norden. Vi har dog også glade kunder som kan pynte sig men den fantastiske gule kjole med fjer vist ovenfor.

Kjolerne fra MAT er noget helt specielt og det helt rigtige sted at starte når du skal have din første MAT model, men pas på de er “vanedannende” når du først har prøvet.

Da modellerne varierer så meget er det vanskeligt at lave et måleskema der dækker MAT’s kjoler og derfor har vi valgt at vi under de enkelte produkter skriver vores personlige input til hvilke størrelser modellen dækker. Variationen i modellerne gør også at der er kjoler hvor en størrelse Large passer til en størrelse 52/54, men også modeller hvor den passer rigtigt fint til en størrelse 58/60. Derfor anbefaler vi at du kigger på vejledningen under produkterne og evt. kontakter os hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig gerne med råd og vejledning.

Overdele fra MAT Fashion

MAT er meget mere end kjoler, her får du også bluser, skjorter og tunikaer, der akkurat lige som kjolerne alle kan noget specielt og som er spækket med detaljer.

MAT er ikke bange for at mikse materialer i deres overdele og uanset om det er en bomulds t-shirt med tryk til de varme sommerdage eller en selskabsbluse i finere materialer får du altid top kvaliet når du vælger en overdel fra MAT Fashion. Akkurat som med kjolerne anbefaler vi at du læser vores anbefalinger omkring størrelser

SHOP MAT Fashion

Underdele fra MAT Fashion

Vores udvalg af bukser og jeans fra MAT Fashion spænder fra Jeans med seje detaljer til de pæne selskabsbukser med den sædvanlige detalje rigdom og fantasi som kendetegner MAT.

Alt det andet.

MAT er også eget andet, du finder blandt andet jakker, ponchoer, inde jakker og kimonoer i udvalget, disse dele er allesammen med til at understrege at MAT kan noget specielt og at de tør udfordre grænserne for plus size mode.