Inspiration til plus size tøj

Mangler du inspiration til at finder det helt rigtige plus size tøj i størrelse 40 til 66 har vi på denne og de følgende sider forsøgt at samle vores bedste inspiration til lækkert og smart tøj i store størrelser som du kan købe hos Plus-Q, enten online eller i vores fysiske butik.

Plus-Q forhandler primært Hollandsk, Engelsk og Tysk plus size tøj og har masser af lækkert storpige tøj som du ikke finder alle steder.

Vi udvælger udelukkende leverandører som er specialister i plus size tøj og har forståelsen for at kvinder der bruger tøj i størrelse 40 og op også gerne vil føle sig velklædt og lækker uanset lejligheden.

Vi mener selv vi har fundet et rigtigt godt mix af leverandører der kan være med til at opfylde vores ambition om at tilbyde smart og moderne damemode i store størrelser til kvinder med former og kurver uanset alder.

Hos plus-Q er det vores ambition at kunne tilbyde smart og moderne plus size tøj til kvinder med former og kurver uanset alder

Plus-Q pigerne

Her på siderne og på shoppen i øvrigt vil du blandt andet kunne møde Plus-Q pigerne som er vores egne modeller som er med til at præsentere tøjet som det ser ud på “Quinder med smukke former”.

Plus-Q pigerne er udvalgt blandt vores kunder og her er altså ingen modelmål.

Pigerne sørger selv for deres make up og her er ikke brugt Photoshop eller gaffatape til at stramme op, tværtimod viser det tøj som det sidder på kvinder med de “buler og former” vi nu engang har.

www.plus-Q.dk - plus size tøj - plus-Q pigerne giver inspiration til storpige tøj størrelse 44 til 66

Plus-Q Pigerne viser plus size tøj som det sidder på ægte kvinder

Plus-Q pigerne er udvalgt blandt vores kunder – her er ingen modelmål, pigerne lægger selv deres make up og der er ikke brugt photoshop.

Temaer om plus size tøj

Savner du inspiration til festtøj, basis tøj i store størrelser eller noget helt tredje vil du løbende kunne finde temaer om udvalgte emner her på siden.

Vejledning om tøj i store størrelser.

Vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning om vores tøj og du kan altid ringe til butikken på 40136540 hvis du har spørgsmål eller skrive en mail til plus-Q@plus-Q.dk – vi forsøger at svare alle hurtigst muligt men har meget travlt i butikken i perioder.

Når du bestiller på webshoppen er du meget velkommen til at notere f.eks dit brystmål og så skal vi gøre vores bedste for at vurdere og vejlede om det er den rigtige størrelse og model du har bestilt.

Tøjmærker hos Plus-Q

Vi har efterhånden opbygget en bred vifte af leverandører der alle har deres kendetegn og stærke sider og herunder finder du blandt andet præsentation af nogle af vores stærke brands.

Danmarks største udvalg af Magna tøj.

Hos plus-Q har vi Danmarks største udvalg af Magna tøj og har nøje udvalgte de bedste og mest velsiddende modeller.

Læs om vores favorit modeller fra Magna

Hos plus-Q har vi Danmarks største udvalg af Magna tøj

Læs om vores favorit modeller

www.plus-Q.dk kvalitetsbukser og jeans fra KJ Brand

Jeans og bukser – find din model fra KJ BRAND

KJ Brand er kvalitets-bukser og jeans fra Tyskland i flere faconer, materialer og længder. Læs meget mere om hvorfor vi har valgt at forhandle jeans og bukser fra KJ BRAND lige her:

LÆS OM KJ BRAND
www.plus-Q.dk MAT Fashion - græsk mode til kvinder

MAT FASHION LUXUS FRA GRÆKENLAND

Læs meget mere om vores luxus brand MAT Fashion fra Grækenland og hvorfor vi holder så meget af den temperamentsfulde dame fra syden.

LÆS MERE OM MAT FASHION