Størrelsesguide til Yesta tøj

Yesta tøj er udover den lækre kvalitet også konsekvente i deres størrelser og modeller hvilket kendetegner et ægte kvalitetsmærke som kender deres målgruppe og har mange års erfaring i at producere tøj til kvinder størrelse 44 til 60.

For langt de fleste Yesta overdele er nedenstående skema dækkende.

Under de enkelte produkter finder du udover mål også vores personlige kommentarer til den enkelte model og anbefalinger til valg af størrelse.

Yesta producres i Størrelserne 44, 46, 48, 50, 52, 54/56 og 58/60.

 

Yesta overdele

Yesta overtøj

Yesta – We have a passion for women’s fashion

6 kollektioner

Yesta præsenterer hvert år 6 kollektioner af deres lækre plussize tøj størrelse 44 til 60. Hver kollektion har deres eget tema. Hos Plus-Q udvælger vi det bedste fra alle kollektioner og præsenterer det i Danmarks største og bedste udvalg i Yesta tøj.

Se yesta på shoppen

Passion for women’s fashion

Yesta har gennem flere år været det førende mærke i Holland for kvinder med kurver der vil have kvalitetstøj som ikke behøver være kedeligt blot fordi det ikke er en størrelse 38. Hos plus-Q mener vi det er velfortjent at Yesta har opnået så stor popularitet i Holland og er rigtigt stolte over at kunne præsentere det største udvalg af Yesta tøj i Danmark.

Shop Danmarks største udvalg af Yesta tøj

Yesta når hele vejen rundt.

Ikke blot dækker Yesta størrelser fra 44 til 60 de udemærker sig også ved at lave komplette kollektioner til den moderne kvinde der ønsker komfortabelt tøj med stil.

Yesta’s kollektioner dækker groft sagt alle beklædningsgenstande fra inderst til yderst og har et bredt udvalg i kjoler, bluser, tunikaer, t-shirts og cardigans til overkroppen, så vel som alle former for underdele. Yesta jakker er et kapitel for sig selv, hvor de sæson efter sæson præsenterer noget fantastisk overtøj uanset om du er til det praktiske eller det mere glamourøse.

Shop yesta her