STØRRELSESGUIDE

Det skal være nemt at handle på PLUS-Q og derfor har vi lavet en størrelsesguide.

Vi har et stort udvalg af tøj fra mange forskellige leverandører og der findes ikke kun en opskrift på den perfekte model.

Derfor vil vi løbende tilføje størrelsesguider til de enkelte mærker hvor vi ikke mener at et standard måleskema er fuldt dækkende og yder det pågældende mærke den kredit det bør have.

Derudover har vi ofte mål på det enkelte produkt og giver vores personlige input til størrelse og pasform på produktsiden.

YESTA

Yesta er det førende Hollandske tøjmærke til kvinder med former størrelse 44 til 60. Hos Plus-Q finder du Danmarks største udvalgt i moderne storpige tøj fra Yesta. Se vores guide til at vælge den rigtige størrelse her.

FIND DIN YESTA STØRRELSE HER

Størrelsesguide Magna tøj

Magna er et af vores ældste mærker som vi har haft i butikken siden vi åbnede. Magna er blandt andet basisvarer størrelse 40/42 til 64/66, men også masser af kjoler, tunikaer, bluser, indejakker, leggings og bukser.

Udover nye modeller som følger sæsonens mode har Magna udviklet nogle faste modeller som altid indgår i deres program og varieres efter årstiden og moden i valget af stoffer og print. Plus-Q har Danmarks største udvalg af Magna tøj.

Tryk nedenfor for at se vores størrelses guide til Magna.

Størrelsesguide strømper, strømpebukser og shapewear.

Vi var slet ikke i tvivl da vi skulle vælge leverandør til strømper, strømpebukser og shapewear, det skulle være Cette.

Cette er fra Belgien og har lavet strømpebukser og meget andet til ben og fødder gennem mange år og har et fantastisk program i store størrelser. Strømpebukser fra Cette er ikke blot lavet større men udviklet så de passer til kvinder med former, blandt andet med forstærkninger på indersiden af lårene.

Vi er vilde med Cette og er sikker på at du bliver det samme.

www.plus-q.dk cette strømper strømpebukser og shapewear til kvinder med former

KJ Brand bukser og jeans størrelsesguide.

KJ Brand bukser og jeans.

Med bukser fra KJ brand er det nemt at finde både din størrelse og model. KJ Brand laver nemlig faste modeller og er med vanlig tysk grundighed meget konsekvente i deres størrelser. Se mål på bukser og jeans fra KJ Brand ved at trykke herunder.

størrelsesguide KJ Brand
www.plus-Q.dk MAT Fashion - græsk mode til kvinder

MAT Fashion – Græsk plus size mode

MAT Fashion leger med detaljerne, modellerne og stofferne og er eksklusiv mode til kvinder der ikke vil sættes i bås. MAT’s fantasifuldhed gør også at det ikke yder modellerne fuld retfærdighed at forsøge at lave et måleskema som dækker alt.

Vi har derfor valgt under den enkelte style fra MAT at skrive vores personlige input til hvilke størrelser vi mener modellen dækker.

Er du i tvivl eller mangler du vejledning om din MAT model er du velkommen til at besøge os i butikken eller kontakte os per telefon eller mail.

LÆS MERE OM MAT FASHION