STØRRELSESGUIDE

Det skal være nemt at handle på PLUS-Q og derfor har vi lavet en størrelsesguide.

Vi har et stort udvalg af tøj fra mange forskellige leverandører og der findes ikke kun en opskrift på den perfekte model.

Derfor vil vi løbende tilføje størrelsesguider til de enkelte mærker hvor vi ikke mener at et standard måleskema er fuldt dækkende og yder det pågældende mærke den kredit det bør have.

Derudover har vi ofte mål på det enkelte produkt og giver vores personlige input til størrelse og pasform på produktsiden.

Størrelsesguide Magna tøj

Magna er et af vores ældste mærker som vi har haft i butikken siden vi åbnede. Magna er blandt andet basisvarer størrelse 40/42 til 64/66, men også masser af kjoler, tunikaer, bluser, indejakker, leggings og bukser.

Udover nye modeller som følger sæsonens mode har Magna udviklet nogle faste modeller som altid indgår i deres program og varieres efter årstiden og moden i valget af stoffer og print. Plus-Q har Danmarks største udvalg af Magna tøj.

Tryk nedenfor for at se vores størrelses guide til Magna.

Størrelsesguide strømper, strømpebukser og shapewear.

Vi var slet ikke i tvivl da vi skulle vælge leverandør til strømper, strømpebukser og shapewear, det skulle være Cette.

Cette er fra Belgien og har lavet strømpebukser og meget andet til ben og fødder gennem mange år og har et fantastisk program i store størrelser. Strømpebukser fra Cette er ikke blot lavet større men udviklet så de passer til kvinder med former, blandt andet med forstærkninger på indersiden af lårene.

Vi er vilde med Cette og er sikker på at du bliver det samme.

www.plus-q.dk cette strømper strømpebukser og shapewear til kvinder med former