cette

Belgisk luxus til stængerne

Shop Now

CETTE STRØMPEBUKSER.

Cette Strømpebukser er vores helt klare valg som fast leverandør af strømper og strømpebukser, da de med deres plus size linje udviser stor forståelse for de problematikker man oplever når man som en stor pige gerne vil bruge strømpebukser.

Cette strømpebukser er ikke bare en normal model der er skaleret op, her er indlagt kiler og forstærkninger der tager højde for de “buler” der er når man nu engang fylder lidt mere.

Cette strømpebukser findes i mange kvaliteter, mønstre og farver på webshoppen og i butikken. Her er mulighed for både at finde den tynde til hverdag, de farvede eller mønstrede til at sætte sammen med kjolen og de selvsiddende strømper.

Lad dig inspirere til din model på shoppen og brug størrelsesguiden til at finde lige din størrelse.

MEST POPULÆRE CETTE STRØMPEBUKSER

Den absolut mest populære model fra Cette strømpebukser er modellen Dublin, der fås i mange farver.

SHOP DUBLIN
SORT
150,00 kr. inkl moms
FAKTA OM DUBLIN
150 KR/PAR
60 DEN
TÆT (OPAGUE)
SILKEBLØD OVERFLADE
93% NYLON, 6% ELASTHAN, 1% BOMULD
LYCRA 3D , MULTIFIBER
KILER OG FLADSØM
MANGE FARVER
SE DUBLIN

FLERE CETTE STRØMPEBUKSER

DERFOR ELSKER VI CETTE STRØMPEBUKSER

Design med kærlighed til kurver.

At Cette strømpebukser er designet med kærlighed til kurver og former står klart i alle deres produkter.

Cette har ikke blot taget en standard model og lavet den størrere. Strømpebukserne er størrere de rigtige steder og der er kiler og forstærkninger hvor belastningen er størst.

Find din størrelse

Brug vores størrelsesguide for Cette strømpebukser til at finde din størrelse.
Størrelsesguiden finder du her

 

Størrelsesguide CETTE strømpebukser

Det helt store udvalg.

Hos Cette har vi fundet det store udvalg som rammer bredt og dækker de flestes behov for strømpebukser, her er de tynde til hverdag eller med mønster til fest og de gode solide som kjolepigen med former kan bruge til at sætte farve til outfittet uanset om det er til hverdag eller fest. Fra Cette byder vi også på praktiske tykke strømpebukser med stort indhold af bomuld og masser af varme. Er man slet ikke til strømpebukser klarer Cette også knæstrømpen eller den helt korte strømpe. Uanset produktet er der fra Cette taget højde for at det er plus size.

 

www.plus-Q.dk cette strømpebukser plus size

DET BETYDER UDTRYKKENE

DEN ELLER DENIER

DEN eller Denier er et udtryk for strømpebuksernes tykkelse, jo højere tal jo tykkere strømpebuks, da eksempelvis 20 DEN betyder at en tråd der er 9 km lang vejer blot 20 gram. Det giver et meget godt billede på hvorfor strømpebukser godt kan være lidt skrøbelige og der nemt løber en maske. Jo højere Denier eller DEN nummer jo tykkere og mindre gennemsigtig strømpebuks. Hos Plus-Q finder du Cette strømpebukser fra 20 til 120 DEN.

 

OPAGUE ELLER SEMIOPAGUE

Opague er et udtryk for om din strømpebuks er gennemsigtig eller ej. Vælger du opague vil din hud ikke skinne igennem og strømpebuksen er tæt. Vælger du semiopague vil din hud skinne igennem og strømpebuksen er knap så tyk og tæt.

Vi har både opague og semiopague strømpebukser fra Cette hos Plus-Q.

DU SKAL VÆRE GOD VED DINE CETTE STRØMPEBUKSER

VASK AF STRØMPEBUKSER

Vil man gøre det helt korrekt skal strømpebukser blot skylles op i lunt vand tilsat en smule vaskemiddel, men det er det de færreste der har tid til i dag, dog bør man hvis man vælger at maskinvaske sines strømpebukser bruge vaskepose, da de ellers let bliver revet eller sidder fast i tromlen. Man bør under ingen omstændigheder tørretumble strømpebukser, da det går udover holdbarheden og elasticiteten i materialet. Læg dem i stedet til at tørre fladt så de holder formen.

NYLON STRØMPER

Ja sådan var strømpebukser også kendt engang og strømpebukser er da ganske rigtigt også stadig lavet primært af kunstige fibre, men der er også sket meget på dette område. Man er blevet bedre til at vælge den rette blanding af fibre, som sikrer stor elasticitet og at strømperne holder formen, men derfor er det stadig et skrøbeligt og tyndt materiale som holder længere hvis du passer godt på dem.