Returnering af webshop ordrer

Har du fortrudt dit køb eller passer tøjet ikke skal varer returneres til:

Plus-Q.dk

Benslehøjvej 3

DK 7470 Karup

Postpakker skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

Du bør sørge for at pakken er forsvarligt indpakket. Du har ansvaret for pakken indtil den er afleveret hos os og bør gemme kvittering for din indlevering og evt. track and trace nummer.

Du kan også returnere varer i butikken indenfor vores åbningstider.

Returpakker bliver behandlet hurtigst muligt og hvis de returnerede varer opfylder betingelserne for refundering bliver beløbet krediteret i vores betalingssystem i forbindelse med at vi behandler din pakke.

Returbeløb vil blive tilbageført til samme betalingsmetode som blev benyttet ved købet. Vi kan ikke bank overføre, udbetale kontanter eller andet.

I forbindelse med returnering kan du benytte pakkesedlen der var vedlagt da du modtog din ordre, sæt kryds i feltet retur for de varer du ønsker at returnere og angiv grunden til at du returnerer nederst.

Du skal som minimum anføre ordrenummer når du returnerer varer fra webshoppen.

Ønsker du din vare byttet til en anden størrelse anbefaler vi at du laver en ny ordre så varen du ønsker ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Ønsker du byttet til en anden varer skal der laves en ny ordre.

Varer der er taget i brug byttes ikke.

I forbindelse med modtagelse af din returnering gennemgår vi tøjet og bærer dette præg af at være taget i brug mister du dit købsbeløb.

Varer der returneres kan være prøvet i samme omfang som vist du har prøvet det i vores fysiske butik – det vil sige alle skilte og prismærker skal være på tøjet. Lugt og udseende af tøjet skal være som da det blev leveret til dig.

Bærer varer præg af at være mere end almindeligt prøves prissættes varens værdi til o kr, det gør vi så du og alle vores andre kunder trygt kan købe vores tøj og vide at det er nyt og ubrugt. Husk derfor at behandle varen med omtanke indtil du har beslutte at du vil beholde den.

I øvrigt henvises til vores handelsbetingelser